Yamarin på Norges største båtmesse Sjøen for Alle 2018

Vi sees på Sjøen for Alle 14.–18. mars!

Sjøen for Alle er Norges største båtmesse – och tradisjon tro markerer Sjøen for Alle starten på den norske båtsesongen. Yamarin-båter står utstilt i hall D (stand D01-05) på Norges Varemesse, Lillestrøm.

Sjøen for Alle 14.–18. mars 2018, Norges Varemesse, Lillestrøm. Åpningstider:

  • Onsdag–Fredag: 11–20

  • Lørdag–Søndag: 11–18

Les mer: Sjøen for Alle 2018 http://sjoenforalle.no

Yamarin-modeller på Sjøen for Alle 2018:

Yamarin 56 Side ConsoleYamarin 56 SC Sjoen for alle

Yamarin 56 SC, med sidemontert styrekonsoll, er en båt med mange bruksområder. God plass på dørken gir mulighet for å frakte store ting med båten. Det er også en fordel for dem som liker å fiske eller drive med vannsport. I cockpiten kan man montere bord når det er tid for å spise og på late dager kan cockpiten inneholde en solseng som leveres som ekstrautstyr. Føreren sitter sentralt plassert midt i båten god beskyttet av en solid vindskjerm med rekke rundt.


Yamarin 63 BR Sjoen for alleYamarin 63 Bow Rider

Elsker du vannsport, er Yamarin 63 BR et perfekt alternativ. Den robust konstruerte båten har dyp V-formet bunn. Du kan kjøre behagelig selv om det er mye sjø. Om bord er det god plass til mange personer. Båten har sitteplasser både foran og bak vindskjermen. I selve cockpiten kan du lage et sosialt samlingspunkt for fem personer takket være seter ved førerplassen som kan vris rundt mot akterbenken.

 

 

 

Yamarin 63 DC Sjoen for alleYamarin 63 Day Cruiser

Yamarin 63 DC er en kompakt kombinasjon av sovemuligheter under dekk, en rommelig cockpit med store stuverom og utmerkete sjøegenskaper. Det er en båt som kan brukes til dags- og weekendturer. I kabinen er det soveplass til to personer. Standardutstyret inkluderer blant annet en praktisk garasje til kalesjen og en kalesje som er to-delt samt vindusvisker på førersiden.

 

 

Yamarin 65 DC Sjoen for alleYamarin 65 Day Cruiser

Yamarin 65 DC gir deg mulighetene til å oppleve fart og spenning samtidig som dette er en praktisk daycruiser med god plass. Du vil verdsette den rommelige kabinen, cockpiten med  ne sitteplasser og funksjonelle detaljer og de store stuverommene. På babord side har båten vask som er klargjort for montering av trykkvann. Grått dashbord er ikke bare elegant. Det forhindrer også reflekser i den solide vindskjermen som beskytter alle om bord.

 

Yamarin 79 DC Sjoen for alleYamarin 79 Day Cruiser

 Tenk deg den perfekte dagen på sjøen – sol, varme, bølger
som klukker og hyggelig selskap om bord. Det er noe av det du kan oppleve med en Yamarin 79 DC. Timene og dagene med uforglemmelige opplevelser. 79 DC er kongen i daycruiser-klassen. Båten har sjøegenskaper det står respekt av og leveres komplett utrustet med alt du trenger. Standardutstyret byr
blant annet på baugpropell, ekte teakdørk, trykkvann, Wallas-kokeapparat og toalett tilkoblet septiktank. Om bord er det soveplass for opp til seks personer.

 

 

Cross 54 BR Sjoen for alleYamarin Cross 54 Bow Rider

 Cross 54 BR er en båt du kan bruke til alt. Med sitteplasser foran og bak er det god plass til seks personer om bord. Og allikevel har du nok plass på dørken til varer og materialer. Solide rekker omkranser cockpiten og er med på å gjøre båten sikker, også for familiens minste. Praktiske, integrerte trinn gjør det lett å entre båten over baugen, på sidene og akter.

 

 

Cross 57 BR Sjoen for alleYamarin Cross 57 Bow Rider

Yamarin Cross 57 BR en kompakt båt med suverene sjøegenskaper. Båten er lett  å manøvrere og gir alle om bord en behagelig båttur. Du kan bruke den til dagsturer, vannsport og for å transportere varer og materialer. Bak den høye vindskjermen finner du en av klassens største og mest funksjonelle cockpit. Solide rekker foran og bak er med på å øke sikkerheten. Båten har fast plass til fendere akter og leveres med en solid, praktisk mørk dørk i aluminium.

 

Cross 64 BR Sjoen for alleYamarin Cross 64 Bow Rider

Yamarin Cross 64 Bow Rider er en sportslig og fartsfylt båt som passer l vannsport, øyturer eller pendlerbåt. Som standard leveres båten med Abloy-låser hvor en nøkkel passer til alle låsene. I den bakre U-formete sittegruppen er det plass til en stor vennegjeng. Den kraftige, ganske vertikale vindskjermen er utformet for å gi alle i cockpiten god beskyttelse mot vær og vind.

Ny Yamarin premiärvisas i september

Yamarin 88DC premiärvisas i september 2018 Lue lisää »

Yamarin och Yamarin Cross båtarna på Allt för sjön båtmässan 3–11 mars 2018

Yamarin och Yamarin Cross modellerna presenteras på Stockholms båtmässa Allt för sjön i mars. Vi presenterar Yamarin 79 Day Cruiser, 65 Day Cruiser, 63 Bow Rider och Yamarin Cross 75 Bow Rider, 64 Bow Rider, 60 Cabin, 57 Bow Rider, 54 Bow Rider och 49 Bow Rider. Lue lisää »

Yamarin och Yamarin Cross båtarna på Göteborgs båtmässa 3–11 februari

Yamarin och Yamarin Cross modellerna presenteras på Göteborgs båtmässa i februari. Vi presenterar Yamarin 79 DC, 65 DC, 63 BR, 63 DC och 61 CC samt Yamarin Cross 75 BR, 64 BR, 57 BR, 54 BR och 49 BR Lue lisää »

Finlands största Flytande båtutställning 17.–20.8.2017

Flytande båtutställningen firar 40-år jubileumsår! Lue lisää »

Vad är din Yamarin-berättelse?

En nöjd kund är vårt huvudmål och därför vi vill höra vilken typ av båtliv och berättelser våra kunder har. Enligt vår uppfattning är det bäst att kunden kan dela själv sina erfarenheter om Yamarin-båt aktiviteter. Lue lisää »

Allt för sjön 4-12 mars 2017

Allt för sjön är Sveriges nyhetaste båtmässa! Lue lisää »

Norges största båtmässa!

Sjøen for Alle 22.-26.3.2017 Lue lisää »

Välkommen till Vene 17 Båt mässan!

Nordeuropas största båtevenemang är en unik upplevelse, som erbjuder fantastiska upplevelser för båtfolk, vattenentusiaster och fiskare. Lue lisää »

Kom och fira en solig Yamarin-dag 11.–12.11.!

Förbered dig redan för den kommandesäsongen. Välkommen för att bekanta dig med Yamarin-båtarna och soliga erbjudanden. Lue lisää »

Yamarin-båtarnas utseende har förnyats!

Glasfiberbåtarna fick ett fräscht nytt utseende med nya skrov dekaler, på samma gång förnyades Yamarin-logon. Lue lisää »

« Föregående | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Nästa »